Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Wellness: Zó ben je echt ontspannen op vakantie

Hard werken hè, zo'n vakantie? Boek een massage en voel de stress verdwijnen!

Je zit vast al weken, maanden met opgetrokken schouders achter de computer. Stijve nek, pijnlijke rug en nog meer van die werkkwaaltjes. Wij hebben de oplossing! Stap 1. kom naar Camping de Wereld, want vakantie doet een mens goed. En stap 2. boek een massage. Hier knap je helemaal van op, beloofd!

Massage van Jolande

Jolande geeft al jaren massages en was in 2020 ook op de camping te vinden. Haar ontspanningsmassages met warme, natuurlijke olie zijn zacht en stevig tegelijk. Aan bod komen je rug, armen, handen, benen, nek, schouder en gezicht. De massages zorgen voor een diepe ontspanning, waarna je weer helemaal zen bent.

Als je een massage boekt bij Jolande, kan het maar zo zijn dat je haar collega Cassandra treft. Bij een massage van Cassandra kom je weer lekker thuis in je lichaam. Haar massages zijn ontspannend vanuit de Ayurvedische stijl, en waar nodig lekker stevig. Ze past haar massages gevoelsmatig aan op de persoon die deze ontvangt; elke massage is daarom uniek. Cassandra werkt met 100% ayurvedische sesamolie en heerlijke etherische geuren, waardoor je je na afloop relaxed en opgekwikt voelt.

Massage van Remco

Niet alleen Jolande, maar ook Remco weet alle knopen uit je lichaam te masseren. De essentie van een massage wordt voor Remco gevormd door de uitdaging om jouw blokkades op te heffen en je spieren te laten ontspannen zodat de energie door je lijf kan stromen en jij weer in je kracht komt. Soms vereist dit een stevige aanpak, soms een subtielere aanraking, meestal een combinatie van beide. Dit is iets wat Remco met jou bespreekt waarna hij samen met jou luistert naar wat je lichaam nodig heeft. De massage heeft effect op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

website: www.remcomassage.com
Instagram: @remcomassage

En de kosten van een massage van Jolande of Remco? Voor een half uur betaal je €35, voor een uur €60.

Je kunt elke donderdag, zaterdag en zondag tussen 12:00 en 18:00 uur terecht bij Jolande. Elke dinsdag en woensdag kun je tussen 12:00 en 18:00 terecht bij Remco.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram