Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Theater: hilarisch muzikaal spektakel The Slampampers

Een spectaculair optreden met ongeplande acrobatiek, verrassende slapstick en betoverende mannenstemmen

Deze groep heeft de afgelopen jaren door heel Europa gereisd, maar komen dit jaar naar Camping de Wereld! Zij zijn erin geslaagd om een ​​blijvende indruk achter te laten op vele festivals met hun ongeplande acrobatiek, verrassende slapstick, betoverende mannenstemmen en hun spectaculaire optredens. Een hilarisch muzikaal spektakel waarin onze drie helden tuimelen en vallen over het podium.

Ze zijn hot en swingen door deze onverwachte komedie gevuld met liters zweet en tonnen muziek. Nooit zichzelf, het publiek of elkaar sparend met hun grenzeloze energie. Hun optreden lijkt alsof hun leven ervan afhangt.

Hun muziek is gebaseerd op 'rhythm & blues' uit de jaren 40 en 50, obscure nummers uit deze periode, van Ray Charles, Buddy Johnson tot Lucky Millender en Louis Jordan om er maar een paar te noemen. Maar het grootste deel van hun repertoire hebben ze zelf gecomponeerd, op Jazz-R&B gebaseerde nummers met thema's en affaires die deze jongens het meest interesseren; geld, meisjes, onrecht en vooral zichzelf.

The Slampampers spelen op dinsdag 20 juli en dinsdag 24 augustus op Camping de Wereld! Het optreden begint om 20:00 en kost €5 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram