Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Theater: Hendrik Jan de Stuntman & Merel Kamp

Romantische en grappige liefde in voorstelling Springtime

Een over-the-top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Een man en een vrouw hangen aan roestige stalen veren. Daardoor zijn ze beperkt in hun bewegingen, maar binnen de beperking zijn de mogelijkheden onbeperkt. Vorig jaar was de show al op Camping de Wereld te zien, maar we krijgen er maar geen genoeg van. Daarom dit jaar nog een keer!

In deze 20 minuten durende voorstelling stapelen de clichés zich op tot een tragikomisch liefdesverhaal. Van eerste ontmoeting tot ‘en ze leefden nog lang en gelukkig…’ Een spectaculaire beeldende voorstelling met meeslepende muziek en zonder tekst. Voor publiek van alle leeftijden. Springtime heeft in veel verschillende landen in Europa en in Australië, Bahrein en Zuid-Afrika gespeeld.

Hendrik Jan de Stuntman en Merel Kamp spelen dinsdag 10 augustus op Camping de Wereld! Het optreden begint om 20:00 en kost €5 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram