Logo Overlay
Logo Camping de Wereld

Workshops

Wie terugkomt van vakantie heeft altijd iets nieuws geleerd. Een nieuwe cultuur, een nieuwe taal, nieuwe gerechten, nieuwe spelletjes, nieuwe noem het maar. Maar om iets nieuws te ontdekken en te leren, hoef je dus helemaal niet naar de andere kant van de wereld! Hooguit naar de andere kant van Camping de Wereld.*

*Voor elke workshop en wandeling verzamelen we bij de infobalie.

Kledingkerkhof (5-12 augustus)

Kleding en verhalen uitwisselen met je medekampeerders op Camping de Wereld! Dat kan op bijzondere wijze bij het Kledingkerkhof, afstudeerproject van Lis van Doorn (AKV St. Joost). Voordat je een kledingstuk bij het kerkhof neerlegt, denk je nog eens terug aan de mooie herinneringen en verhalen die je ermee hebt gemaakt om er vervolgens met een grote glimlach afscheid van te nemen.

Workshop yoga

Helemaal ontspannen, helemaal zen. Vanaf 22 juli leren we je alles over zonnegroeten, op- en neerwaartse honden en ademtechnieken. Voor zowel beginners als gevorderden. Het maakt niet uit of je lenig bent of niet, iedereen is welkom! De yogasessies vinden welke woensdagochtend en om de week op zaterdagochtend plaats van 08:00 - 09:00. Inschrijven kan tot een dag van tevoren tot 17:00, bij de infobalie. Kosten: €5.- per persoon. In verband met hygiëne wel graag een eigen matje en handdoek meenemen.

Workshop SUP yoga

What'SUP? Kom je mee SUP yoga'en? Wat dat is? SUP staat voor 'Stand Up Paddling', oftewel: je evenwicht bewaren op een brede surfplank. Appeltje eitje natuurlijk. Daarom maken we je het nog iets moeilijker én meer ontspannen met SUP yoga. Ervaring is niet nodig, we leren je alles. Elke zaterdag van 13:00 - 14:30. Inschrijven kan tot een dag van tevoren tot 17:00, bij de infobalie. Kosten: €12,50 per persoon, inclusief SUP-board.

Wildlife Wandeling

Camping de Wereld ligt middenin het prachtige natuurreservaat de Overasseltse en Hatertse Vennen. Ga je met Grazer Reizen mee op ontdekkingstocht? Tijdens een twee uur durende wandeling gaan we op reis door de tijd, want 4000 jaar geleden vonden mensen dit al een fijne plek om te vertoeven. Tijdens de wandeling staan we stil bij het ontstaan van de 28 vennen, waar het gebied zijn naam aan te danken heeft. En worden onze zintuigen op de proef gesteld op zoek naar alles dat groeit en bloeit en altijd weer boeit. We speuren naar insecten in op heide. Luisteren naar zingende vogeltjes. En gaan we onze neus achterna. Mocht je er in geloven dan brengt Grazer Reizen je graag hogere sferen, want in de buurt van de camping ligt een waar bedevaartsoord.

De Wildlife Wandeling vindt plaats vanaf 15 juli elke woensdag en start om 14:00. Inschrijven kan tot een dag van tevoren tot 17:00, bij de infobalie. Kosten: €7,50 per persoon of €20.- per gezin. Let op: vergeet je verrekijker en/of camera niet mee te nemen!

Workshop stiltewandeling

Kun jij een hele wandeling lang je mond houden en genieten van de stilte? Ben jij benieuwd naar jouw innerlijke belevingswereld? We helpen je een handje en nemen je de woorden uit de mond tijdens deze stiltewandeling. Deze stiltewandeling in de natuur is een unieke ervaring om nieuwe inzichten en positieve ontdekkingen bij jezelf op te doen. Vanaf 20 juli kun je elke maandagmiddag mee wandelen van 08:00 - 09:00. Kosten: €5.- per persoon.

Klei Atelier

We gaan toveren met klei, verf en een houten blokje! Want eén blik op klei en mensen, groot en klein, zijn ‘verkocht’. Het Klei Atelier is de plek waar iedereen zelf een uniek figuur creëert. Een houten blokje en een spijker vormen de sokkel waarop je boetseert. De klei kan direct worden beschilderd met speciale verf. En wees gerust: mislukken mag, je kunt altijd opnieuw beginnen.

Klei mee op zondagochtend, Je kunt ter plekke aanmelden en beginnen tussen 09.00 en 11.30 uur. Het Klei Atelier is geschikt voor alle leeftijden, kinderen onder 8 jaar zijn welkom in het gezelschap van een ouder/broer/zus. Kosten voor deelname zijn €5 (via Tikkie of contant)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram