Logo Overlay
Logo Camping de Wereld

Wereldmarkt

Waar je ook heen gaat op vakantie, je bezoekt altijd de lokale markt. Dat gaat nu natuurlijk niet, dus daarom organiseren we de Wereldmarkt! Op zondagen 26 juli, 2 augustus en 9 augustus struin je door de leukste kraampjes met de mooiste wereldlijke producten.

*Betalen kan uitsluitend via pin.

Joia de Nina Baggio

Joia de Nina Baggio ontwerpt en maakt sieraden. Alle sieraden zijn uniek, handgemaakt, verstelbaar en met veel liefde gemaakt. Wij gebruiken hiervoor verschillende metalen zoals: koper, staal en brons. Deze metalen worden vaak gecombineerd met diverse natuurlijke producten zoals; edelstenen, veren, fossielen & schelpen. Daarnaast maken wij sieraden van macramé en leer.

De sieraden kunnen op maat gemaakt worden en elke combinatie is mogelijk.

Ook kun je bij ons hair wraps (haar touwtjes) en dreads zetten!

Oosterse Waren

Bij Oosterse Waren kun je voor allerlei moois terecht. Zijden Kimono's, wikkelrokken, windgongen, zilveren ringen met halfedelstenen, smudgekruiden, schapenvachten en kleine kadootjes. Kom gezellig een kijkje nemen!

TROEP vintage- en kringlooppareltjes

Wie zegt dat tweedehands items niet mooi kunnen zijn? Via het instagramaccount @troep.nijmegen worden dagelijkse de mooiste vintage en kringloopparels verkocht. En niet alleen via instagram, maar ook in real life kun je spulletjes kopen van TROEP. Ze staat namelijk 3 dagen bij ons met een kraam. Dus kom lekker rondsnuffelen op zondagmiddag 26 juli, 2 of 9 augustus!

Women Shop For Women

Zin in een gezellige kledingmarkt waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan vrouwen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Een nieuwe garderobe voor jezelf? Kom dan shoppen op camping De Wereld voor het goede doel! Wij nemen onze zomer collectie voor je mee.

Wij zijn Nijmeegse vrouwen die graag wat goeds doen voor De Wereld. Wij zamelen tweedehands kleding in om deze een nieuwe bestemming te geven. Wat wij willen is vrouwen in Nederland blij maken met een nieuwe outfit en vrouwen voorbij onze grenzen financieel helpen met projecten waar ze zich in kunnen ontwikkelen en een zelfstandig leven kunnen opbouwen.

Deze zomer gaat de opbrengst naar een Eritrese vrouw die sinds begin dit jaar in Nijmegen woont. Haar kinderen verblijven momenteel in Ethiopië in afwachting van gezinshereniging. Het geld van de markt gebruiken we om moeder te helpen een huisje te huren zodat de 2 meisjes niet meer in het UNHCR-vluchtelingenkamp aldaar hoeven te verblijven.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram