Logo Overlay
Logo Camping de Wereld

Wellness

Een van de voornaamste redenen om op vakantie te gaan is om nieuwe plekken te ontdekken. Met onze locatie in de mythische bossen van de Overasseltse en Hatertse Vennen lukt dat natuurlijk gegarandeerd. Maar een andere reden voor vakantie is om te ontspannen. Gelukkig hebben we ook daaraan gedacht.

De prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie ontvang je bij onze infobalie. De wellnessvoorzieningen die aangeboden worden voldoen aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

Massages

Je zit vast al weken, maanden met opgetrokken schouders achter de computer. Stijve nek, pijnlijke rug en nog meer van die werkkwaaltjes. Wij hebben de oplossing! Stap 1. kom naar Camping de Wereld, want vakantie doet een mens goed. En stap 2. boek een massage van Lifecircle. Hier knap je helemaal van op, beloofd!

Jolande van Lifecircle geeft ontspanningsmassages met warme olie. Haar massages hebben invloeden van Ayurvedische en Thaise massage, en zijn dus stevig maar ook zacht en ontspannend. Een half uur gemasseerd worden kost je €35.-, voor een uur betaal je €55.- en voor een 90 minuten-lange massage ben je €70.- kwijt.

Hotspot sauna

Mocht de zomer je niet warm genoeg zijn, dan maken we het gewoon nog wat heter! De Hotspot sauna is de ideale manier om alle stress er eens goed uit te zweten. Zo ontspan je niet alleen lichaam en geest, maar verbindt je ook op natuurlijke wijze met jezelf, elkaar én met de omgeving. De sauna is per tipi of yurt te huur voor blokken van 2 uur. Boeken kan bij de infobalie op de camping. Let op: doe dit op tijd, want de sauna moet natuurlijk nog opgewarmd worden.

In het tweede weekend van Camping de Wereld is de sauna op zaterdag 11 en zondag 12 juli geopend. Andere data volgen zo snel mogelijk. De kosten? Twee personen: €65, drie personen: €90, vier personen: €110, vijf personen: €125, zes personen: €135. Daarnaast verhuren we handdoeken voor €4,50 (+ €10 borg), of te koop voor €12,50.

Houtgestookte hottub

Weltevree Dutchtub Original Gallery 37 Min


Is een sauna je iets te droog? Huur dan een houtgestookte hottub! Het bad wordt gevuld met water en het vuur wordt aangestoken. Even wachten en voilà: een heerlijk warme hottub. Een kind kan de was doen. Maar echt: je zou hier prima de was in kunnen doen (we raden dit wel nadrukkelijk af, je bent immers op vakantie). De hottub is per tipi of yurt te huur bij de infobalie voor € 75,- per dag (tussen 12:00u en 22:00u)*

*Verhuur afhankelijk van evt. stookverbod wegens droogte.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram