Logo Overlay
Logo Camping de Wereld

Wandelen & fietsen

Camping de Wereld ligt in natuurgebied Overasseltse en Haterse Vennen, en ook verder in de omgeving vind je prachtige natuurgebieden, heuvellandschappen, heidevelden en bossen die uitermate geschikt zijn voor wandelingen en fietstochten. Om maar met namen te strooien: de Mookerheide, Heumensoord en Het Groesbeekse bos.

Fietsverhuur

We zijn dan wel Camping de Wereld, we zijn natuurlijk ook gewoon Nederlanders en we zijn gek op fietsen. Een fietsverhuur mag dan ook niet missen, en dat doet ie ook niet! Bij de infobalie kun je per dag of per week een fiets huren. Wat dat kost?

Huurprijs per dag €10.-
Huurprijs per week €30.-

Wandel- & fietsroutes

Maar of je nou met de fiets of met de benenwagen de natuur in trekt, het is wel zo handig om een route te volgen. Want je wilt natuurlijk niet dat een ommetje per ongeluk een vierdaagse wordt en je wilt al helemaal niet verdwalen in de ongerepte wildernis van de Vennen.

Omdat we zelf liever in de hangmat blijven liggen, verwijzen we je voor wandel- en fietsroutes door naar de volgende websites:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram