Logo Overlay
Logo Camping de Wereld

Programma

Je hebt het misschien al wel door: bij Camping de Wereld doen we het allemaal net iets anders. Geen standaard animatieprogramma voor de kinderen en ligstoelen voor de ouders, maar unieke activiteiten* voor jong én oud. Het weekprogramma is ook te vinden bij de infobalie. We lichten wel alvast het tipje van de tipi op:

Voor stoere avonturiers


De camping bevindt zich middenin de bossen, dus dat betekent avontuur! We duiken samen het bos in om stoere bosspellen te spelen en als we dan toch op dreef zijn, speuren we meteen wat paaseieren op en zoeken we een kerstboom om te versieren.

Voor creatieve festivallers

De creatieve koppen achter Camping de Wereld zijn goed in het creëren van een festivalsfeer. Wat dacht je van een artists in residence die blijven logeren en hun kunsten met jou delen? Gaan we gewoon doen. Net als een pubquiz om de avond mee af te sluiten en een ochtend yoga-sessie om wakker te worden in jouw eigen tie-dye hippie shirt.En als je vervolgens helemaal geïnspireerd bent en zelf iets creatiefs wilt maken, dan kun je dat tentoonstellen in ons eigen Museum De Wereld.

Voor muzikale theatergangers

Dacht je dat bovenstaande alles was? Nee joh, natuurlijk niet! We hebben namelijk nog heel wat muzikale en theatrale sfeermakers die graag op een podium staan. Zo hebben we een heuse artiestentent op de camping, met onder andere straatartiesten en singer-songwriters. Maar ook op ons terras is het heerlijk genieten van muziek, dagelijks verzorgd door een dj: jij zit, wij draaien! Dus leun lekker achterover en relax, wij verzorgen voor de rest.

*De activiteiten die aangeboden worden voldoen aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram