Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Recreatie & Activiteiten

Op Camping de Wereld hebben we een uitgebreid en uniek programma, voor jong en oud. Wat kun je doen? Van alles! Het programma bestaat onder andere uit theater, live muziek, artists in residence, workshops, kinderactiviteiten, silent disco's en meer!

Een van de voornaamste redenen om op vakantie te gaan is om nieuwe plekken te ontdekken. Met onze locatie in Zeewolde lukt dat natuurlijk gegarandeerd. Maar een andere reden voor vakantie is om te ontspannen. Gelukkig hebben we ook daaraan gedacht!

Naast het programma zijn er doorlopend en gratis allerlei campingactiviteiten te doen op het terrrein. Maak nieuwe vrienden, organiseer een toernooi en versla je ouders. Je hoeft je dus nooit te vervelen!

Maar ook in de omgeving is van alles te doen. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, maar op de pagina hiernaast wagen we een poging. Tijdens je verblijf kun je natuurlijk ook terecht bij onze infobalie voor vragen en tips over de mogelijkheden tijdens jouw vakantie.

De activiteiten die aangeboden worden voldoen aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram