Logo Overlay
Logo Camping de Wereld

Recreatie & Activiteiten

Op Camping de Wereld hebben we een uitgebreid en uniek programma, voor jong en oud. Wat kun je doen? Van alles! Het programma bestaat onder andere uit sport, recreatie, ontspanning en avontuur; er is voor ieder wat wils.

Maar ook in de omgeving is van alles te doen. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, maar hieronder wagen we een poging. Tijdens je verblijf kun je natuurlijk ook terecht bij onze infobalie voor vragen en tips over de mogelijkheden tijdens jouw vakantie.

De activiteiten die aangeboden worden voldoen aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

Kinderactiviteiten


We zijn druk bezig met het in elkaar zetten van een leuk en gevarieerd kinderprogramma voor op de camping. Meer informatie vind je hier. Maar ook buiten de camping is het aanbod van activiteiten groot. Voor actuele informatie en reserveringen bezoek je onderstaande websites.


Pal naast onze camping bevindt zich Het Buitencentrum, dat op donderdag & zaterdag het klimbos open stelt. Sportieve activiteiten in de buitenlucht vanaf 10 jaar. Reserveren kan hier.

Speeltuin De Blije Dries is misschien wel de leukste speeltuin van Nederland met o.a. een midgetgolfbaan en openluchtzwembad. Maar ook in het spannende Maisdoolhof in Malden kun je een fantastische dag beleven.

Wandelen & fietsen


Camping de Wereld ligt in natuurgebied Overasseltse en Haterse Vennen. Bij de camping beginnen verschillende wandel- en fietsroutes. Verder in de omgeving bevinden zich diverse andere natuurgebieden, heuvellandschappen, heidevelden en bossen die uitermate geschikt zijn voor wandelingen en fietstochten. Zoals de Mookerheide, Heumensoord en Het Groesbeekse bos.

Watersport & zwemmen


Onze camping ligt in een waterrijke omgeving en er zijn meerdere locaties voor waterpret. Bij De Berendonck kun je zwemmen, kajakken of waterskiën. Aan deze plas bevindt zich ook een van de grootste sauna’s van Nederland; Thermen Berendonck waar je lekker kunt ontspannen en jezelf kunt laten verwennen.

Dolfijn Watersport en Recreatie in Mook biedt diverse sportieve activiteiten aan, van mountainbiken tot bootverhuur.

Een ander prachtig watergebied zijn de Kraaijenbergse Plassen, een prima plek voor duikers, surfers en andere waterratten. Hier kun je ook een zeilboot huren en als je nog niet kunt zeilen is er volop mogelijkheid om dat te leren.

Er zijn bovendien binnenzwembaden in de buurt, zodat liefhebbers ook bij slecht weer een duik kunnen nemen: De Meerval in Wijchen en Sportfondsenbad Nijmegen-West.

Stedentrips


Als je tijdens de vakantie zin hebt in een dagje winkelen, avondje bioscoop of een terrasje dan kan dat o.a. in de gezellige en bourgondische steden Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Bovendien ligt onze camping vlakbij de Duitse grens en zijn Kleve en Xanten meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Handige adressen in de omgeving


Hier een overzicht van nuttige adressen zoals winkels, medische hulp en restaurants.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram