Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: wereldse wandeling met wereldranger Elvera

Ontdek al het moois dat het Nederlandse landschap te bieden heeft

De wereld is prachtig en daar willen we het liefst zo veel mogelijk van zien. Verre landen en nieuwe culturen laten ons even ontsnappen uit het dagelijks leven. Reizen verrast ons en brengt ervaringen die we koesteren. Maar heb jij je wel eens laten verrassen door ons eigen land? Ga dan op ontdekkingstocht met onze wereldranger Elvera!

Als docent Aardrijkskunde heeft Elvera een fascinatie voor het Nederlandse landschap, dat gemakkelijker te lezen lijkt dan het is. Ze nodigt je uit om een nieuwe wereld in te stappen en met haar op reis te gaan om te genieten en het landschap te beleven op een bijzondere manier. Ga jij met Elvera mee? 

Podcast

Soms is het fijn om even te ontsnappen aan de drukte en een wandeling te maken met alleen jezelf. Daar heeft Elvera aan gedacht! Ben je een stille genieter en vind je het leuk de wandeling met een podcast te wandelen? Haal de podcast en meer informatie op bij de infobali. 

Elke woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur is het mogelijk om de wereldse wandeling te maken met wereldranger Elvera. De wandeling kost €5 per persoon. Op andere dagen en tijdstippen kun je de wandeling zelf lopen met de podcast die Elvera heeft gemaakt. Dit kost €2,50. Voor zowel de wandeling als de podcast is het noodzakelijk dat je een telefoon + oortjes mee neemt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram