Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: Weerwolven van Wakkerdam

Durf jij het aan om dit spel te spelen?

De locatie van de camping is dit jaar in Zeewolde, maar tóch is het de weerwolven gelukt om met ons mee te reizen. En zodra het donker is, komen ze het bos uit. Maar wie zijn de weerwolven precies? Tijd om ze te ontmaskeren! Maar de spanning stijgt als de weerwolven 's nachts op jacht gaan… Durf jij het aan?

Weerwolven van Wakkerdam

Weerwolven van Wakkerdam is een partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze onschuldige dorpsgenoten? Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Ieder karakter doet iets speciaals.

De spelleider geeft 's nachts aan dat iedereen zijn ogen moet dichtdoen en roept steeds de karakters op, die dan hun eigenschap mogen uitvoeren. De weerwolven elimineren aan het einde van de nacht een burger. Als het weer dag wordt, bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze proberen om een weerwolf te elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig…

Elke maandagavond gaan we pogingen doen om de weerwolven te ontdekken. Om 20:00 uur start de groep met deelnemers die jonger zijn dan 16 jaar. Om 21:00 mag iedereen van 16 jaar en ouder meedoen. Dit programma is gratis.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram