Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: Verteltheater TamTam op Camping De Wereld

Houd je van mooie, grappige, gekke verhalen?

Hoi! Ben jij ongeveer 6 tot en met 12 jaar? Houd je van mooie, grappige, gekke verhalen? En wil jij heel graag optreden voor écht publiek? Met Theater TamTam ga je straks een daverend applaus krijgen! We gaan in de middag al aan de slag met een tof verhaal, iedereen die wil kan meedoen en in een kleine twee uur zorgen we voor een superleuk theaterstuk. Wil je geschminkt en verkleed? Dat regelen we natuurlijk en wil je gewoon? Helemaal goed! Na het verteltheater zijn wij aan de beurt!

Enne…ben je ongeveer 4 tot en met 9 jaar? Houd je van mooie, grappige verhalen? En verzin je ze ook graag zelf? Neem dan je papa, mama, oma, opa of andere lieve verzorger mee naar het interactieve, grappige verteltheater! TamTam gaat je fantasie prikkelen en laat jou daarna nog méér avonturen beleven. Natuurlijk mag je je verkleden en neem vooral je eigen dierenknuffel mee!

Natuurlijk ben je ook bij allebei de voorstellingen welkom! Laat de TamTam spreken en vertel aan iedereen: er is een feestje op de camping! Kom jij ook? Doe-maar-gewoon-gek-gewoon-kan-altijd-nog!

Over Tamara Metten

Tamara Metten is professioneel trainer, docent en trainer-acteur. Op haar 11e begonnen op de jeugdtheaterschool en nooit meer gestopt! Ze speelt voor en met kinderen, jongeren en volwassenen regisseert, schrijft en speelt zo vaak en veel als kan. Hoe gekker, hoe leuker en altijd interactief.

Het verteltheater TamTam vindt plaats op zondag 15, dinsdag 17 en zondag 22 augustus vanaf 15.00 uur. Dit programma is gratis toegankelijk.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram