Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: verhalen van Mensen Zeggen Dingen

Van verhalen bij het kampvuur tot gedichten voor het slapengaan

Een zomertour was altijd vaste prik van Mensen Zeggen Dingen, totdat corona het virus in het eten gooide. Mensen Zeggen Dingen besloot daarom in januari de zomertour om te dopen in een campingtour. En zo ook op Camping de Wereld! Zo kun je toch genieten van hun woordkunstenaars terwijl je heerlijk voor je tentje zit, kleinschalig én coronaproof.

Mensen Zeggen Dingen serveren tijdens de campingtour talentvolle woordkunstenaars. Kunstenaars die net beginnen, doorgewinterde artiesten en alles daartussen. Met silent disco-koptelefoons in de tent of in een gezellig kring van anderhalve meter afstand per persoon geniet je van de optredens van diverse artiesten.

Over Mensen Zeggen Dingen

Mensen Zeggen Dingen (MZD) is een spoken word-organisatie die al sinds 2014 spoken word events  organiseert in de vorm van tientallen (open) podium-events, talkshows, podcast, schoolprogramma’s,  workshops en nog veel meer. MZD bereikt met honderden artiesten jaarlijks duizenden jongeren. Wij vormen een organisatie die een plek wil zijn voor alle verhalen, en juist de verhalen die je normaal  gesproken minder hoort. Meer informatie over Mensen Zeggen Dingen en haar activiteiten op de website.

Mensen Zeggen Dingen vertellen op zaterdag 14 augustus vanaf 19:30 uur verhalen bij het kampvuur. Op zondag 15 augustus luister je vanaf 23:00 uur in je tent via een koptelefoon naar silent slaapverhalen die live worden voorgedragen. Bij beide programma-onderdelen wordt een vrije gift gewaardeerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram