Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: balanceren met SUP yoga

What'SUP? Kom je mee SUP yoga'en?

Wat dat is? SUP staat voor 'Stand Up Paddling', oftewel: je evenwicht bewaren op een brede surfplank. Appeltje eitje natuurlijk. Daarom maken we je het nog iets moeilijker én meer ontspannen met SUP yoga. Ervaring is niet nodig, we leren je alles.

SUP yoga docent Yvonne

SUP Yoga docent Yvonne, neemt je mee op een avontuurlijke mindfull reis, on board. Ze is van origine Friezin en gek op watersport! Surfen en suppen zijn haar favoriet. De lessen die ze geeft zijn speciaal voor diegene die écht willen relaxen op het water en het ook leuk vind een aantal yoga-houdingen te doen als het lukt…. Wiebelig is het zeker maar vooral heel gezellig! In haar werk focust ze op zelfgenezing, middels yoga lessen en masseren. Beginners of ervaren zijn beide welkom, see you on board!

Praktische info

Yoga op een SUP board op het water, wat heb je daar eigenlijk voor nodig en wat moet je weten? 

  • Surfschool Zeewolde, Camping RCN, Dasselaarweg 1 Zeewolde. (15 minuten fietsen/15 minuten auto)
  • Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
  • Je wordt waarschijnlijk nat, dus neem een handdoek en droge kleren mee.

En de kosten van een heerlijke SUP yoga-sessie? €22,50 per persoon. SUP yoga vindt elke dinsdag van 11:30-13:00 uur en van 14:30-15:00 uur plaats.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram