Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: ReFlex met Babok

Een intieme ervaring op minimale afstand

ReFlex is in 2020 en 2021 door Babok ontwikkeld als reactie op corona en gaat over de gevolgen van de anderhalve meter samenleving op de interactie tussen individuen. De beperkingen van Corona en de gevoelens die dat oproept worden gebruikt voor een ingetogen, confronterende en waardevolle ontmoeting tussen speler en toeschouwer.

ReFlex is een intieme ervaring op minimale afstand. Een korte installatie performance waarin één bezoeker stap voor stap wordt afgezonderd van de buitenwereld. Wat volgt is een spel met licht, donker, spiegeling en objecten waarin de deelnemer op een onverwachte wijze zichzelf en één speler in zijn nabijheid ervaart. De performance nodigt uit tot introspectie, maar ook tot jezelf verplaatsen in de ander. 

ReFlex vindt plaats op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 juli. Tijden worden die week bepaald. Een vrije gift wordt gewaardeerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram