Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: Op ontdekking bij Boer Sjaak

Ga op bezoek bij Boer Sjaak en ontdek het boerenleven

Weet jij hoe een boerderij er echt uit ziet en wat daar allemaal gebeurt? Boer Sjaak neemt je graag mee voor een rondleiding over zijn erf, langs de kalfjes en koeien. Wie weet heb je geluk en wordt er een kalfje geboren! 

Op het programma staat een introductie, kennismaking met het bedrijf en natuurlijk een rondleiding. Na de rondleiding staan we wat langer stil bij de kalfjes, koeien en de melkstal en mag je zelf gaan ontdekken met je eigen doe-opdrachten-boekje. Hoe leuk is het wel niet om bijvoorbeeld hooi in de ruif te doen of brokken te geven? En, we gaan zelf boter maken! En daarna lekker op een koekje smeren en opeten.

Deze activiteit vindt elke woensdag van 13:00 tot 14:30 uur plaats. De startlocatie is: Nulderpad 6, 3896 LV in Zeewolde. Deelname is €5,50 per kind. Kinderen t/m 2 jaar en volwassenen mogen gratis mee. De middag is inclusief ranja en wat lekkers. Ideaal voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Let op: trek dichte schoenen of laarzen aan (en dus geen slippers)! Lees hier de regels van Boer Sjaak.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram