Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: MEMPHIS MANIACS PRODUCTIONS proudly presents…

Exclusieve wereldprimeur voor Camping de Wereld!

De heren achter “The Masters of the Mashup” hebben tijdens de corona pandemie hun snode plannen vertaald naar werkelijkheid: een geheime transformatie van mashup band naar revolutionaire elektronische live act. 

De gasten van Camping de Wereld krijgen de exclusieve wereldprimeur om het resultaat van het alle inspanningen te ervaren. In de nieuwe muziek en performance worden wel nog flarden van tophits gebruikt maar deze worden ondersteund door een solide, eigenhandig geproduceerde elektronische basis.

Dit alles wordt op het podium geserveerd met live zang, gitaar, percussie en synths tijdens een doorlopende en aanzwellende show. De focus is op de dansvloer, waarbij het publiek wel nog epische tracks herkent maar niet zozeer meer “raad-het-plaatje” speelt.

Want op jarenlang verzoek van vele fans en tot groot genoegen van de heren zelf wordt er bij dit genre-overschrijdende project de tijd genomen om samen met het publiek een broeierig, opzwepend en verrassend dansfeest te creëren. De naam van deze nieuwe act kunnen ze bij publicatie nog niet prijsgeven, een garantie voor een unieke muzikale ervaring daarentegen wel!

Dit programma vindt plaats op donderdag 5 augustus en donderdag 2 september om 20:00 op Camping de Wereld. Een vrije gift wordt gewaardeerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram