Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: liedjes hummen en neuriën met HUM-Radio

Zet iemand in het zonnetje en hum een liedje!

Zingen in de openbare ruimte is momenteel niet mogelijk. Voor ons geen probleem, want als wij zingen klinkt het nergens naar. Maar wat als je wél graag een liedje zingt? Dan moet je neuriën! En dat is precies wat je kunt gaan doen bij HUM-Radio. HUM-Radio, het nieuwe project van Superhallo (door Selina Houwing en Martijn Jansen), is een interactieve installatie waarin de mens in een muzikaal zonnetje komt te staan.

Met HUM-Radio willen ze de afstand die in de afgelopen tijd noodgedwongen is ontstaan wat kleiner maken. HUM-Radio is de plek waar je een liedje voor een ander kan achterlaten. Er is in het afgelopen jaar vast wel een lied geweest dat je vaak hebt geluisterd. Een liedje waar je blij van wordt of dat je inspireerd en wilt delen. Hoe?

Eén van de beste manieren waarop we ons kunnen uiten is door te zingen. Samen zingen in de openbare ruimte is momenteel niet mogelijk, dus hoe zit het met zingen met onze mond dicht?  Neuriën (‘Humming’ in het engels) kan wel! Je wordt er nog vrolijk van ook, probeer het maar eens uit. 

Alle ‘hums’ worden opgenomen bij HUM-Radio en verzameld op de website van Superhallo. Daar zijn ze vervolgens weer terug te luisteren. Op de dagen dat HUM-Radio op de camping is, zijn de ‘hums’ te horen via de HUM-Radio installatie.Hoe meer bezoekers die een ‘hum’ achter laten, hoe groter de verzameling die groeit in de loop van de dag.

HUM-Radio is van vrijdag 30 juli t/m donderdag 5 augustus aanwezig op Camping de Wereld. De speeldagen en tijden bepalen we ter plekke, lekker spontaan dus! Dit programma is gratis, maar een vrije gift wordt gewaardeerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram