Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: Hokjesdenken

Stap je mee een hokje in?

Een aantal opvallende huisjes kijken uit op de buitenwereld. Allerlei voordeuren, waarachter verschillende mensen schuil lijken te gaan. Stap over de drempel en laat je verleiden tot een nieuwe kijk op de wereld. Kijk goed om je heen en spits je oren – we nodigen je uit om binnen de hokjes te denken! Waar stap jij naar binnen?

Het plein is van oorsprong een plek waar een samenleving samenkomt, waar wordt geleefd. Waar werd gehandeld, waar de laatste roddels werden besproken, waar theater werd gespeeld en gekeken, waar de dronkenlap van de stad in een hoekje stond te brallen. Maar in 2021 is het plein een bron van besmetting geworden. Onze ontmoetingen vinden online of achter de gesloten deuren van ons huis plaats. Meer dan ooit leven we in onze eigen bubbel. Hokjesdenken maakt het plein weer tot wat het was: een plek waar íedereen elkaar tegenkomt. Een plek voor onverwachtse ontmoetingen, met nieuwe mensen en nieuwe wereldbeelden.

Hokjesdenken vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 augustus. De voorstelling duurt 15 minuten en wordt tusse 14:00 en 19:00 meerdere keren per dag gespeeld. De exacte tijdstippen bepalen we pas in die week, op het krijtbord. De kosten bedragen €4 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram