Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: elke zondag markt

De mooiste wereldlijke producten vind je op de Wereldmarkt!

Waar je ook heen gaat op vakantie, je bezoekt altijd de lokale markt. Natuurlijk ook op Camping de Wereld! Elke zondag, van 12:00 tot 17:00 uur, scoor je de mooiste wereldlijke producten. Denk aan: vintage kleding, vintage woonspullen, veer/dread in je haar, handgemaakte decoraties, ….

Sommige kramen staan er (bijna) elke week, anderen eenmalig of een paar keer. Hieronder alvast een paar kramen die komen:

Oosterse Waren


Bij Oosterse Waren kun je terecht voor zijden kimono's, zilveren ringen, hoeden, schapenvachten, salie, wierook en nog veel meer. Kom gezellig snuffelen!

The Lost Boys Camp


Een klein reizend pop-up winkeltje. Vol met spullen met een goed verhaal. Van mooie vloerkleden voor bij je camper, tot emaille servies, retro speelgoed voor de kleinsten. Kleurrijk en eerlijk.

Colorful People – aurafotografie 


Marieke Espinoza heeft sinds kort een heus klapcaravannetje uit 1953, een echte bezienswaardigheid! Bij dit allerschattigste caravannetje is het mogelijk om een aurafoto te laten maken. De kleuren die om je portret verschijnen zijn een bron van informatie over wie je bent en hoe je omgaat met de dingen des levens. Bij Colorful People krijg je een boekje met daarin je aurafoto en aurakennis. Een bijzondere ervaring waarbij je zeker wat nieuws leert over jezelf!

Joia de Nina Baggio


Joia de Nina Baggio ontwerpt en maakt de mooiste sieraden! Alle sieraden zijn uniek, verstelbaar en met veel liefde handgemaakt. Ze gebruiken hiervoor verschillende metalen zoals: koper, staal en brons. Deze metalen worden vaak gecombineerd met diverse natuurlijke producten zoals; edelstenen, veren, fossielen & schelpen. Daarnaast maken ze sieraden/accessoires van macramé en leer. De sieraden kunnen op maat gemaakt worden en elke combinatie is mogelijk. Ook kun je bij Joia de Nina Baggio hair wraps (haar touwtjes) en dreads zetten!

Rosa


''Mijn naam is Rosa en mijn passie is rondtrekken met onze bus en werken in mijn winkel. Wat nog leuker is om mensen te ontmoeten op locatie die ook gaan voor unieke handgemaakte, vintage, en fair trade producten. We hebben bijvoorbeeld een collectie Vegan leer/suede, wat gewoon en de wasmachine mag. Iedereen kan bij ons terecht voor een gratis kleur en styling advies!''

Eva's Appels


Eva's Appels staat voor verleiding. Want Eva verkoopt vooral dingen die je niet écht nodig hebt. Dat ene leuke tasje (want die heb je nog maar vijf keer), een mooi vintage jurkje (voor je weet maar nooit), een gezellig servies (want dan smaakt het eten gewoon lekkerder) of een vrolijkmakend object (je kunt maar beter blij worden van al het moois om je heen). Eva kiest haar vintage schatten met zorg zelf uit en vertelt graag over haar speurtochten. Dingen uit de jaren stillekes die door een ander worden weggedaan, vinden via Eva weer een plekje in de schijnwerpers!

Heppiehout

Heppiehout is een meubelmakerij en wij bouwen unieke meubels van sloophout. Wij hergebruiken onze grondstoffen en dan moet je vooral denken aan oude vloerdelen, metselprofielen en steenschotten. Maar wij maken ook vuurkorven van oude wasmachine trommels en olievaten, sleutelbordjes met haakjes van gebogen sleutels. Dus wij geven graag dingen een tweede leven!

Atelier Meer²

Atelier Meer² is een sociale onderneming. Het atelier geeft mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt de kans om op een prettige plek te werken en zich te ontwikkelen. 

In het atelier krijgt oud materiaal een tweede leven. Reclame banners worden gebruikt om stevige tassen, schorten, slabbetjes, placemats en dergelijke van te maken. We ontvangen veel verschillende banners en vlaggen van diverse bedrijven en festivals uit het hele land. Bij ieder product zit een kaartje waarop staat waar het materiaal vandaan komt en welke medewerkers er aan het product hebben gewerkt. 

Met een aankoop van één van onze producten draag je bij aan een duurzame wereld en ondersteun je ons sociale atelier. Een groot assortiment spullen van Atelier Meer² is ook te koop bij de Infobalie.

Wild Gems on Wheels

Vintage & conscious jewelry. By two soulmates on a roadtrip. Wild Gems on Wheels is een rondrijdende shop met handcrafted sieraden, haaraccessoires en unieke vintage items. Vanuit thuisstad Amsterdam rijden de twee soulmates achter Wild Gems on Wheels door heel Europa. Met de verkoop van vintage & jewelry bekostigen zij een nomadische lifestyle. Uit liefde voor de wereld verkoopt Wild Gems on Wheels eerlijke producten. De sieraden collectie is gemaakt van 925 zilver, echte edelstenen en 14kt Gold Filled. Come ride with us.

LODSS

In onze kraam vind je prachtige woonaccessoires en lifestyle producten. Lijkt het jou nou ook leuk om een keer je eigen woonaccessoire te maken? Dat kan! Bij LODSS geven wij namelijk ook creatieve workshops waar je je helemaal kunt uitleven, óók op Camping de Wereld. Heerlijk ontspannend, leuk om te doen en ook nog eens super gezellig! Wij zorgen altijd voor alle materialen en een te gekke creatieve ervaring.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram