Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: de muzikale Wandelclub met Tim Knol

Trek de schoenen maar vast aan, deze wandeling wil je niet missen

Vorig jaar was De Wandelclub te gast bij Camping De Wereld in de bosrijke omgeving van Overasselt. Dit jaar is de camping te vinden in het waterrijke Zeewolde, een gebied waar je onverwacht prachtig kan wandelen. Daarom gaat De Wandelclub dit jaar wederom aan de wandel bij Camping De Wereld!

Vlak bij de camping ligt natuurgebied Het Horsterwold, een gebied met uitgestrekte bossen waar je prachtig kan struinen. Tim loopt voorop en maakt onderweg muziek. De wandeling is ongeveer 7 kilometer lang.

De Wandelclub

De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken van het land en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling.

Het idee van De Wandelclub ontstond tijdens een gesprek van Tim Knol en Ferry Roseboom van Excelsior Recordings. Toen Tim begin mei op de nationale televisie voor het eerst over zijn idee om een eigen wandelclub te beginnen sprak, begon het balletje te rollen en werd hij overspoeld met enthousiaste reacties​. Een dag later was De Wandelclub een feit.

De Wandelclub met Tim Knol vindt plaats op woensdag 11 augustus vanaf 15:00. De kosten bedragen €10 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram