Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: de muzikale Wandelclub met Anne Soldaat

Trek de schoenen maar vast aan, deze wandeling wil je niet missen

Vorig jaar was De Wandelclub te gast bij Camping De Wereld in de bosrijke omgeving van Overasselt. Dit jaar is de camping te vinden in het waterrijke Zeewolde, een gebied waar je onverwacht prachtig kan wandelen. Daarom gaat De Wandelclub dit jaar wederom aan de wandel bij Camping De Wereld!

Wandelen met Anne Soldaat

Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist. Hij maakte in die hoedanigheid meer dan 15 jaar deel uit van de popband Daryll-Ann. Onlangs verscheen zijn nieuwe plaat Facts & Fears en als we de media moeten geloven klinkt Anne op dit nieuwe pareltje als herboren. Genoeg reden om samen met Anne een stuk te wandelen en onderweg naar zijn muziek te luisteren.

We lopen een etappe van ongeveer 7 kilometer in het Horsterwold nabij Camping De Wereld. Onderweg stoppen we op een aantal mooie plekjes in het bos, hier zal Anne zijn muziek voor ons spelen.

De Wandelclub met Anne Soldaat vindt plaats op zaterdag 28 augustus vanaf 15:00. De kosten bedragen €10 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram