Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: Davido's Circustheater, een circus maar dan anders

Deze internationale act speelt natuurlijk overal op de Wereld

Davido’s circustheater is een voorstelling van het theatergezelschap Circusdrome. Normaal gesproken speelt Circusdrome op Internationale theaterfestivals. Zo staat Davido’s Circustheater eind augustus 2021 geprogrammeerd op het prestigieuze festival Cir&Co in Ávila in Spanje! Door de huidige pandemie is de voorstelling nu ook te zien op Camping de Wereld!

Een circus, maar dan anders

In de voorstelling wordt het rustige leven van Davido plots verstoord als hij een baby voor zijn deur vindt. Vanaf dat moment is alles anders. Davido jongleert, balanceert en maakt muziek. Maar een baby is niet snel tevreden. Totdat er een mooie vrouw op zijn pad komt en alles toch nog goed lijkt te komen. Een voorstelling over de melancholie van de clown en het overwinnen van tegenslagen.

Davido's Circustheater speelt op zondag 1 augustus en zondag 8 augustus om 15:00 uur op Camping de Wereld. De kosten bedragen €7,50 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram