Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: boekpresentatie door Jac.Splinter

JA MAAR MENEER IK DOE OOK MAAR MIJN WERK, het Grote BureaucratieVakantieboek 

Jac Splinter is ontwerper en mantelzorger en heeft een vrolijk en ontluisterend boek samengesteld over de grote en hele kleine frustraties in de bureaucratisch ingestelde samenleving. In Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk worden tenenkrommende ervaringen afgewisseld met cartoons, spelletjes en puzzels. Samen met 23 anderen (schrijvers, tekenaars, fotografen) resulteerde dat in een 112 pagina's tellend vakantieboek waar je hoofdschuddend en schaterlachend doorheen leest.

Op Camping de Wereld draagt hij voor uit het werk en ongetwijfeld komen er een paar nog niet gepubliceerde verhalen ook aan bod. Ja, je mag vragen stellen en nee je hoeft geen formulier in te vullen om aanwezig te mogen zijn. 

Iets tussen een voorleesavondje en stand-up comedy, zoiets. Het boek is te koop na afloop van de presentatie. Desgewenst worden ze speciaal voor je gesigneerd. Enkele reacties op de eerste druk:

'Tenenkrommend en hilarisch' 

'Ik ben blij dat jij het boek gemaakt heb dat ik had willen schrijven maar ik kwam er niet aan toe door de zorg ook'

'Ha ha, die gebruiksaanwijzing, we rolden van de bank'

De boekpresentatie van Jac.Splinter vindt plaats op woensdag 4 augustus van 19:30 uur tot 20:00 uur. Dit programma is gratis toegankelijk.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram