Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Artist in Residence: Aukje en Jeroen

Ze delen een week lang al hun creativiteit, enthousiasme en kunst met jou

Aukje Kerkhof is zangeres/theatermaker en illustrator, Jeroen Zwaal is coach en kunstenaar. Hun dochter Suze is een combinatie van de twee. Samen vormen ze een vrolijk gezin waar creativiteit altijd bruist, zowel in werk als privé. Ze brengen hun passie graag mee naar Camping de Wereld!

We gaan we maken?

  • ‘Collages maken’ is altijd zo heerlijk om te doen. Lekker zitten en knippen en daar weer overheen schilderen alles kan. Je kunt iets maken voor in je eigen huis, of een cadeau voor iemand anders. Ook kun je met een thema werken of met een vraag. Vakantie is bij uitstek een mooi moment om lekker uit je hoofd en in het creëren te gaan. 
  • Elevator Pitch! Heb je een wens of een andere mooie boodschap de wereld in te slingeren? Wil je iemand blij maken met een mooi korte persoonlijke boodschap? Dan kan dat heel makkelijk. Ik coach je kort op wat je wil pitchen, we schaven wat aan de woorden en dan filmen we deze met een ‘onetaker’ in één keer op 360 graden film met een GoPro camera. Samen monteren we terplekke het filmpje en je ontvangt hem daarna als gewoon filmpje op je telefoon. Makkelijker kan bijna niet. 
  • Ook kun je voor je dierenvriend een poef maken van oude wollen deken tijdens de workshop ‘Woonaccessoires van oude wollen dekens’. Dierenkussens, ornamenten en bijvoorbeeld een poezenpoef er is zoveel mee te maken en iedereen kan dit. 
  • En we gaan ‘Stokkenpoppen’ maken met materiaal uit het bos. En die poppen hebben natuurlijk aankleding nodig. En ogen! Elke stokkenpop timmeren we in de grond en krijgt ergens een plek in het veld, waardoor er een mooie opstelling ontstaat. Daarnaast nodigen we je uit om creatief te zijn met woorden en elke stokkenpop te voorzien van een Elfje. Een Elfje is een gedicht dat bestaat uit elf woorden. Voor jong en oud makkelijk om te maken. Zo ontstaat op Camping de Wereld tussen de campinggasten ook een vrolijk volkje elfjespratende stokkenpoppen. Doe je mee dat volkje te helpen groeien? 

We hopen jullie allemaal te ontmoeten aan de knutseltafel en staan open voor al jullie creatieve ideeën! Aukje en Jeroen zijn van maandag 16 t/m donderdag 19 augustus aanwezig op de camping om hun kunsten met je te delen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram