Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Wellness: Nog niet ontspannen genoeg? Huur een hottub of sauna!

Een van de voornaamste redenen om op vakantie te gaan is om nieuwe plekken te ontdekken. Met onze locatie in Zeewolde lukt dat natuurlijk gegarandeerd. Maar een andere reden voor vakantie is om te ontspannen. Gelukkig hebben we ook daaraan gedacht!* Je kunt namelijk een heerlijke hottub of sauna huren bij de infobalie.

*De wellnessvoorzieningen die aangeboden worden voldoen aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

Houtgestookte hottub

Lekker de hele middag en avond relaxen in de 4-persoons hottub. De hottub is houtgestookt en staat aan de rand van de camping. Het bad wordt gevuld met water en het vuur wordt aangestoken. Even wachten en voilà: een heerlijk warme hottub. Een kind kan de was doen. Maar echt: je zou hier prima de was in kunnen doen (we raden dit wel nadrukkelijk af, je bent immers op vakantie).

Praktisch: neem je eigen handdoek mee
Tijden: dagelijks van 12:00 uur tot 22:00 uur
Prijs: € 75
Aantal: maximaal 4 personen

Finse Barrel sauna

Smelt jij ook al een beetje weg bij het idee van een sauna? Wij wel. Het is namelijk heerlijk genieten in deze prachtige, vrijstaande Finse Barrel sauna! Deze sauna is gemaakt van Red Cedar hout met warme uitstraling en wat een heerlijke aangename geur creëert in de sauna. De sauna staat aan de rand van de camping. Tussendoor koel je lekker af met de koudwaterslang!

Praktisch: neem zelf je handdoek mee
Tijden: dagelijks
Prijs: € 35 voor twee uur
Aantal: maximaal 6 personen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram