Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Muziek: gitaarbroeders Ronny & Donny

Een avond vol liefdesverdriet, middelenmisbruik en verloren dromen

Al een aantal jaren investeren muziekbroeders Roel Blommers en Dennis Grotenhuis in muziek en elkaar in de studio van Popei. Na eerdere projecten als the Spades, D Deadly & Denvis & the Real Deal was het tijd voor de akoestische gitaar en een avond vol liefdesverdriet, middelenmisbruik en verloren dromen!

De twee zijn ooit bij elkaar gekomen per toeval. Denvis stond met een nekbrace te liften vanuit ziekenhuis Geldrop naar Eindhoven. Roel pikte hem uit medelijden op, de rest is geschiedenis.

Je bent niet bekend met de geschiedenis? Awel…Dit resulteerde in een legendarische tour met The Spades door USA en Canada met nog 3 belhamels. The USA zou nooit meer hetzelfde zijn. Daarna werd veel tijd en energie in een studio in het klokgebouw gestoken en werden oude vintage instrumenten met de MOOG synthesizers en computertechniek aangevuld. Echter… dit bleek ook maar een fase en daarom voor u vanavond slechts op de gitaar… Ronnie & Donnie, "straight from the Peel", op akoestische gitaren. Twee excentrieke "songsmith's", met het muzikale hart op de juiste plek. Deze bloedbroeders brengen een afwisselend repertoire bestaande uit eigen juweeltjes en klassiekers van onder andere Elliott Smith, Tom Waits & Big Star.

Ronnie & Donnie spelen op donderdag 19 augustus op Camping de Wereld! Het optreden begint om 20:00 uur en een vrije gift wordt gewaardeerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram