Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Muziek: de muzikale broers Tangerine

Van De Wereld Draait Door naar Camping de Wereld

Tangarine zijn de eeneiige tweelingbroers Sander en Arnout Brinks. Ze zijn niet uit elkaar te houden, hetgeen ook op hun zangstemmen slaat. De muziekgeschiedenis wijst uit dat alleen broers en zussen de beste harmonievocalen kunnen voortbrengen. Je kent ze misschien wel van De Wereld Draait Door, maar binnenkort ook van Camping de Wereld!

Op het moment dat Tangarine in 2013 de huisband worden van De Wereld Draait Door (DWDD), de populaire dagelijkse talkshow op de Nederlandse publieke omroep, worden ze een landelijk fenomeen. Zodra hun koppen op televisie komen, raakt hun carrière in een stroomversnelling. Het zal de mannen geen windeieren leggen: er volgen vele goed bezochte tours. De zalen zitten vol. Overal is het uitverkocht. Hun carrière krijgt door hard werken een solide vorm.

In hun internationale netwerk springt verder de artistieke samenwerking met de Amerikaanse band Calexico in het oog, met wie zij in meerdere en mindere mate hun laatste twee (band-)platen opnemen in hun thuisbasis Tucson, Arizona.

Tangarine speelt donderdag 29 juli op Camping de Wereld! Het optreden begint om 20:00 uur en kost €7,50 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram