Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Programma: Klimmen & klauteren

Verleg je grenzen op de klimtoren

Durf jij 10 meter omhoog te klimmen? Wij niet eigenlijk. Maar iedereen die bij Even Buiten vandaan komt heeft een grote glimlach op het gezicht. Dus dat moet wel een hele gave ervaring zijn! Bij Even Buiten is het mogelijk om te klimmen, te tokkelen en de 10 meter hoge toren op te klauteren. De activiteiten worden begeleid door Even Buiten.

Na een uitgebreide instructie over klimmen en zekeren gaan we aan de slag op de 10 meter hoge klimtoren. Deze heeft allerlei verschillende routes in verschillende niveaus, hierdoor is het voor jong en oud uitdagend. Om het nog spannender te maken hebben we verschillende extra uitdagingen: probeer de top maar eens te halen met een blinddoek om, of doe het zo snel mogelijk! Als je boven bent kun je relaxed naar beneden via de 80 meter lange tokkelbaan!

Aan de klimtoren zijn allerlei klim- en klauterobjecten bevestigd, deze gaan we ook proberen! Zo is er de boulderwand, waar je niet omhoog maar opzij klimt. Of probeer de speleologie-ladder, die een bijzondere klimtechniek vraagt. Uiteraard zijn al deze middelen en materialen voorzien van de vereiste keuringen en werkt Even Buiten met gecertificeerd personeel!

Deze activiteit vindt elke dinsdag tussen 13:00 en 15:30 uur plaats en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Deelname is €17,50 per persoon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram