Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Het programma is bekend!

Geloof ons: dit programma wil je niet missen

Het was even puzzelen, proberen en plannen maar het moment is eindelijk daar: het campingprogramma is rond. Een programma vol met live muziek, straattheater en kunst. Maar ook vol avontuur, spanning en sportiviteit. Het is een programma voor jong en oud, voor ieder wat wils.

Artists in residence

Ga zelf aan de slag met deze kunstenaar! Elke week en elk weekend verwelkomen we kunstenaars die een week op de camping verblijft, de zogeheten 'artist in residence'. Zij organiseren allerlei activiteiten zodat je aan de slag kunt en de kunstenaar in jezelf kunt ontdekken.

Spanning en sensatie

Durf jij 10 meter omhoog te klimmen? Misschien nog wel spannender dan al dat klimmen is schieten! Het kan allemaal op Camping de Wereld. Ga je liever op ontdekkingsreis? Kano dan met door de polder en het woud of volg de wereldranger op ontdekkingstocht door Seawald.

Cultuursnuiver opgelet

We zeiden het al: het programma zit vol live muziek (ja, echt!) en straattheater. Maar dat niet alleen, want wat dacht je van een film in het bos? Of een pubquiz en een silent disco? We hebben het allemaal. En dat is nog maar een tipje van de tipi...

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram