Logo Overlay
Logo Camping de Wereld

Eten & Drinken

De tenten op Camping de Wereld zijn uitgerust met een kooktoestel en een koelkast. Onze campingshop heeft een klein assortiment aan levensmiddelen en gekoelde dranken. Maar beter nog dan dat: elke dag kun je eten bestellen uit een ander land! Elke dag haal je tussen 17:30 - 20:00u een heerlijk avondmaal, voor op het terras of als take-away. Bestel dit wel een dag van tevoren. Heb je ook geen zin om een lunch te maken? Haal dan een tosti bij de campingshop of een soepje van Veel Soeps. En zoals het hoort op een camping kun je elke dag, bij de infobalie, verse broodjes bestellen van de lokale bakker.

Campingmenu

Het campingmenu wordt aangeboden door Primeros en One for the Road Catering. Wel graag een dag van tevoren bestellen bij de infobalie. Elke week geniet je van:

Vrijdag: ''Do It Yourself''- BBQ
Zaterdag: Olé Mexico (Mexicaans)
Zondag: La Bella Vita - Pasta (Italiaans)
Maandag: Salemat Datang (Indonesisch)
Dinsdag: Bon Appetit (Frans)
Woensdag: Pannenkoeken
Donderdag: Diner van St. Walrick

Restaurants in de omgeving

Direct naast Camping de Wereld bevindt zich ons favoriete restaurant St. Walrick. Mocht je eropuit trekken naar Nijmegen, Wijchen of 's-Hertogenbosch dan heb je keuze uit talrijke restaurants en eetcafés voor ontbijt, lunch en diner:

Afhaal- En Bezorgservice

Omdat alleen campinggasten toegang hebben tot het campingterrein kunnen maaltijden uitsluitend op het parkeerterrein of bij de infobalie worden bezorgd. De lekkerste restaurants om te bestellen zijn:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram