Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Eten: Café de Plak uit Nijmegen gaat het eten op de camping verzorgen!

Voor wie De Plak niet kent, hebben we één woord: kaasgehakt

We hebben een fantastische partner gevonden die al het eten op Camping de Wereld gaat verzorgen en daar zijn we erg blij mee: Café de Plak uit Nijmegen!

Café de Plak is een collectief, wat wil zeggen dat het op democratische en gelijkwaardige wijze gerund wordt door een groep eigenzinnige mensen. De Plak bestaat al 45 jaar en is het meest bekend vanwege de goede maaltijden, die altijd worden vergezeld van een flinke hoeveelheid groente.

Maar de echte faam geniet De Plak door het 'kaasgehakt' = een vegetarische of veganistische snack die je nergens anders ter wereld kunt krijgen! Behalve dan op de vele festivals waar Café de Plak de catering verzorgt, en dit jaar op Camping De Wereld.

Iedere dag van 12.00 uur tot 21.00 uur gaat De Plak ons verrassen met een grote diversiteit aan lunch- en dinergerechten. Welkom in ons Werelds team! Eind juni maken we de volledige menukaart bekend.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram