Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Faciliteiten & voorzieningen

Campingshop

In de campingshop kun je terecht voor allerlei artikelen als brood, ijs, zwak-alcoholhoudende dranken (onder andere lekkere wijnen en speciaalbiertjes), chips, koffie en sanitaire artikelen. De shop is geopend tussen 8:30 en 23:00 uur. Voor de shop bevindt zich ook een groot terras met meerdere luifels, hier plof je dus heerlijk in de schaduw neer met je net-gekochte-koude-speciaalbiertje!

Let op: betaling kan alleen met de PIN.

Infobalie

De infobalie is geopend tussen 8:30 en 23:00 uur. Wij geven je graag informatie en tips over de camping, activiteiten, bezienswaardigheden, de omgeving, restaurants en overige zaken. Wij weten immers alles over de Wereld! Je kunt hier overigens elke dag ook heerlijke verse broodjes en broden bestellen.

Bij de infobalie vind je ook een groot assortiment aan duurzame producten van Atelier Meer². Meer informatie vind je hier.

Let op: betaling kan alleen met de PIN.

Toiletten & douches

Centraal op het terrein komt een groot cluster met douches en toiletten. Dit cluster wordt 3 keer per dag schoongemaakt. In dit cluster worden ook afwasplekken gecreëerd. Daarnaast is er bij de douches en toiletten een stortplaats om de porta portti wc's uit campers te legen.

Eten & drinken

Op de camping zal lekker eten en drinken aanwezig zijn. De catering wordt verzorgd door het Nijmeegse Café de Plak. Je kunt hier elke dag een heerlijke lunch en/of ijsjes en/of diners en/of nog-veel-meer kunt kopen. Zo vers als het maar komt, zo makkelijk als het maar kan. Iedere dag van 12.00 uur tot 21.00 uur gaat De Plak ons verrassen met een grote diversiteit aan lunch- en dinergerechten. Bekijk hier de kleine én de grote menukaart.

BBQ plaats

Op het campingterrein is een centrale BBQ aanwezig plaats waar iedereen zelf kan BBQ'en. Deze BBQ plaats is dagelijks en vrij te gebruiken.

Zee & strand

Op Camping de Wereld kan heerlijk gezwommen worden. Het strand aan het Nuldernauw ligt namelijk op slechts 100m lopen. Nog leuker: we gaan er een chille hang-out creëren zodat je echt het gevoel hebt dat je op een zon-zee-strand vakantie bent (al kunnen we de zon niet garanderen, we zonnedansen ons alvast kapot).

Wellness

Ook op de tweede editie van Camping de Wereld wordt het weer mogelijk om je te laten verwennen. Zo is het onder andere mogelijk om een Finse barrel sauna of een op hout gestookte hottub te huren. Maar voor wie nog wat extra wellness nodig heeft, is er ook de mogelijkheid om een heerlijke massage te nemen en om naar de kapper te gaan. Je leest hier meer over de wellness op Camping de Wereld.

Verhuur fietsen & steppen

Op vakantie gaan is natuurlijk best wel wat gedoe: je moet de koffers pakken, boodschappen doen en dan ook nog alles in de auto zien te krijgen. Bij Camping de Wereld maken we het je graag wat makkelijker! Daarom kun je op de camping fietsen en steppen huren, zodat je die niet zelf mee hoeft te nemen. We hebben er meer dan genoeg, dus je kunt het gewenste aantal reserveren bij de infobalie op de camping.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram