Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

De Camping

De tweede editie van Camping de Wereld staat gepland! Van vrijdag 16 juli t/m vrijdag 3 september 2021* ben je meer dan welkom om met ons de nieuwe wereld te verkennen. Van een bosrijke camping in Overasselt gaan we nu naar een waterrijke camping van ruim 5 hectare in Zeewolde! Deze editie belooft nóg mooier en nóg leuker te worden (pinky swear!)

*De camping voldoet aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

Tipi's, yurts & campers

Ik ga op vakantie en ik neem mee... Niet zoveel! Want op Camping de Wereld houden we wel van een beetje luxe. Daarom hebben we de tipi's en yurts alvast voor je ingericht!

Ben je bang je eigen tipi of yurt niet meer terug te vinden? Geen zorgen, daar hebben we iets op bedacht. Geen standaard saaie nummers of letters, want we hebben de tenten vernoemd naar landen, steden en eilanden. Zo vier je vakantie in Honolulu of op Jamaica en loop je binnen no time de hele wereld rond. Dát is pas een goed vakantieverhaal waar je je vrienden en familie jaloers mee kunt maken!

Programma, campingactiviteiten & in de omgeving

Geen standaard animatieprogramma dat elke week wordt herhaald. Nope! Camping de Wereld onderscheidt zich door het unieke programma en campingactiviteiten. En dan bedoelen we live muziek, theater, silent disco's, workshops, artists in residence, vlotten bouwen, kanoën, waterspellen, en wat we nog meer kunnen bedenken (geloof ons, we hebben ideeën zat!).

Er is genoeg op de camping te doen en te ontdekken, dus eigenlijk hoef je de deur niet uit, de camping niet af. Maar ook in de omgeving is van alles te ondernemen, te bezoeken en te verkennen. We hebben onze favoriete activiteiten alvast op een rij gezet!

Handige informatie

Heb je graag alle informatie bij de hand? Dan moet je bij onderstaande knoppen zijn. Daar vind je alle praktische informatie over de faciliteiten en de camping.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram