Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Familieconcert: De avonturen van Dik & Pier

De avonturen van Dik & Pier (familieconcert) op Camping de Wereld

Camping de Wereld verwelkomt deze zomer elke week De Avonturen van Dik & Pier! Op het podium zie je twee grote kerels met een uitgebreid assortiment instrumenten in de weer. Piano, orgel, accordeon, gitaar, mandoline, ukelele, trommels, ze bespelen het allemaal. En natuurlijk wordt er uit volle borst gezongen en iedereen mag meezingen!

Het duo Dik & Pier speelt voor de jeugd van 6 tot 12 jaar maar hun voorstellingen zijn natuurlijk ook geschikt voor de hele familie. Het is een voorstelling met kleine, vrolijke, droevige, gekke maar ook serieuze liedjes. De Avonturen van Dik & Pier kent veel speelse interactieve momenten, het publiek is namelijk onderdeel van de voorstelling.

De voorstelling vindt elke woensdag plaats van 17:00 tot 18:00.

Tom Waits en Theo Olthuis

Muzikaal hebben Dik & Pier het werk van Tom Waits als basis genomen. De organische en pure liedjes van Waits lenen zich uitstekend als muzikaal uitgangspunt voor deze voorstelling. Tekstueel hebben Dik & Pier zich laten inspireren door de prachtige kindergedichtenbundels van Theo Olthuis (bekend van onder andere Sesamstraat, Klokhuis en Koekeloere). Maar in De Avonturen van Dik & Pier! zijn ook eigen teksten geschreven en verwerkt.   

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram