Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Bedrijven

Wij gaan op wereldreis, ga je mee?

Camping de Wereld opent in september haar poorten voor zakelijke groepen. Een unieke kans voor een onvergetelijke ervaring met jouw bedrijf. 

Op Camping de Wereld vervagen de grenzen en zijn de mogelijkheden eindeloos, of je nou met je team wil voorbereiden op de 2e helft van het jaar, successen wil vieren, een familiedag organiseert, een recruitment event voor nieuw talent of je relaties wilt uitnodigen. Er is altijd wel een goede reden om naar Camping de Wereld te komen, en één ding is zeker: je moet wel blijven slapen!

Bij Camping de Wereld doen we het allemaal net iets anders. Geen standaard programma’s, maar unieke activiteiten afgestemd op jouw wensen en ideeën. Daarvoor maken we graag een voorstel op maat. Dit doen we samen met de event-professionals van BINK – Specialist in zakelijke evenementen.

Voor een eerste indruk van de mogelijkheden verwijzen we je graag naar de zakelijke flyer. For the English flyer click here. Neem gerust contact op voor meer informatie en een op maat gemaakt voorstel. 

Ga jij ook tussen 3 en 20 september met ons mee op wereldreis naar Camping de Wereld? De hele Wereld (of een stukje) ligt aan je voeten! 

www.bink.events 
Bel 030 -2722785 of stuur een mail naar groepen@campingdewereld.nl 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram