Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Artist in Residence: NAAISTREEK

Terug op Camping de Wereld om nog meer verwondering te zaaien

Het vermogen je te kunnen verwonderen over iets dat je nog niet eerder zag is wat Joël van Lith en Janneke Baltussen bij elkaar bracht. Onder de naam NAAISTREEK komen ze als multi performance duo tot acts, kostuums, decorstukken en workshops die hun gebundelde geestdrift uitbeelden.

Mede dankzij de niet te verwaarlozen voorliefde van Joël voor glinsterend goed, zijn de acts vrijwel altijd voorzien van de nodige blingbling. Tijdens het uitbundige creëer geweld waarin de dames in hun atelier in Nijmegen weleens verzeild raken is Janneke de kwaliteitscontroleur waardoor de verschijningen afgewerkt tot in de details aan het daglicht komen.

NAAISTREEK's TEPELFLOS MOBIEL

Een verplaatsbaar atelier waar het publiek onder begeleiding van NAAISTREEK, een uniek setje Tepelflossen of Tepellijstjes op maat maakt. Met deze theatrale interventie wil NAAISTREEK een zetje geven de maatschappij te ontpreutsen en op een ontspannen en creatieve manier met bezoekers bezig zijn.

Maar het duo komt nu ook met een verbindende act die op de hele camping bezorgd kan worden. Bij NAAISTREEK kunnen de camping gasten een geschreven, persoonlijk kaartje versturen naar andere camping gasten op het terrein. Daarnaast is er de mogelijkheid om in het mobiele atelier het kaartje te versieren voor optimale personalisatie.

NAAISTREEK is van vrijdag 20 augustus t/m zondag 22 augustus aanwezig op de camping om hun kunsten met je te delen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram