Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Artist in Residence: ZaadeL Makerij

Creatieve broedplaats op Camping de Wereld

"ZaadeL Makerij"? Dat zijn de kunstenaars Joep Zaad en Ingeborg Laninga. Samen zijn zij de ZaadeL Makerij, een creatieve broedplaats in Nijmegen. Een plek waar kunst gemaakt wordt, door henzelf maar ook in de cursussen die Joep en Ingeborg geven in hun werkplaats/atelier. Deze zomer verhuizen zij van 26 juli t/m 1 augustus hun werkplaats naar Camping de Wereld om samen met campinggasten mooie dingen te maken: 

Ingeborg geeft professionele schilderworkshops en er staat de hele week een tafel klaar om zelfgemaakte linosnedes te drukken. Wil je leren lassen? Dat kan. Want Joep is deze week op de camping bezig met een kunstwerk. Na wat instructie mag je hieraan mee lassen.

Bij ZaadeL Makerij geven we workshops voor volwassenen. Kinderen kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een ouder. ZaadeL Makerij is van maandag 26 juli t/m zondag 1 augustus aanwezig op de camping om hun kunsten met je te delen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram