Logo Camping de Wereld
Camping de Wereld

Artist in Residence: Margreeth en Raymond

Van biertje op het terras naar bierdoppenkunstwerk op Camping de Wereld

Hey wereldbezoeker, maak kennis met Margreeth en Raymond, de eerste artists in residence van Camping de Wereld! Dit creatieve stel heeft als motto: ''ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.'' Klinkt als een goede instelling toch? Deze vibe nemen ze graag mee naar onze bruisende camping, waar ze als Artist in Residence verblijven.

Wat gaan ze doen? Allereerst het nieuwste project van Margreeth: bierdoppenkunst. In het weekend dat ze aanwezig zijn, wordt een start gemaakt met het bierdoppen-kunstwerk. Gedurende de hele campingperiode wordt het kunstwerk aangevuld en ingevuld met de bierdoppen van campinggasten. Dus drink je een biertje, dan gaat de bierdop in het kunstwerk.

Maar er is meer! Raymond neemt een aantal van zijn one-of-a-kind ontwerpen mee en gaat je vertellen over leerbewerkingstechnieken. Raymond maakte onder andere een tv meubel van pallets, handgemaakte leren tassen,  leren horlogebandjes, een bewerkte gitaarriem en zelfs zijn eigen leren schoenen. Ook ontwierp en maakte hij 3D geprinte ringen van diverse materialen. Zijn laatste project: zelfgemaakte speakers met betonlook.

Oftewel: genoeg te zien en te doen bij Margreeth en Raymond! Zij zijn van vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli op Camping de Wereld aanwezig.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram